6 posts / 0 new
Najnovšie pridané
Obrázok používateľa woodcat
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 10 mesiacov 2 týždne
Zaregistrovaný/á: 13 nov 2008 - 09:30
NOVÁ SLOVENSKÁ REŠTAURÁCIA V PRAHE - máte záujem, alebo nie?

ČUJTE PRAŽSKÁ SLOVAČ I ČESKÍ BRATIA! :) 

Vyjadrite sa prosím, či by ste mali záujem o novú SLOVENSKÚ REŠTAURÁCIU, kde by ste sa dobre najedli slovenských domácich špecialít a mali možnosť si zakúpiť i slovenské tradičné produkty...

Ako bonus by táto reštaurácia podporovala drobných a tradičných poľnohospodárov (zemědělcov) na Slovensku a v Česku, od ktorých by nakupovala kvalitné suroviny, snažila sa zamedziť plytvaniu, pristupovala k podnikaniu čo najekologickejšie a najzodpovednejšie. 

Toto miesto by tiež slúžilo ako komunitná základňa slovákov v Prahe a bola by tu možnosť sa stretávať i na (ne)pravidelných akciách.

Uvítali a podporili by ste takýto projekt? Vy ste tým rozhodujúcim faktorom a motiváciou takéto niečo v Prahe vytvoriť :)

Obrázok používateľa Bobánek
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 1 mesiac 2 dni
Zaregistrovaný/á: 19 nov 2013 - 20:00
S radosťou uvítam a určite

S radosťou uvítam a určite podporím!

Obrázok používateľa Vlado7o
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 10 mesiacov 1 týždeň
Zaregistrovaný/á: 14 nov 2016 - 00:31
   

   

Obrázok používateľa iguso
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 1 týždeň 15 hodín
Zaregistrovaný/á: 17 apr 2011 - 17:10
Mna uz nebavi delit sa na

Mna uz nebavi delit sa na slovaka a zvysok sveta,aj ked slovenska mentalita mi bude vzdy blizsia. A kedze mam rad rozmanitost,ani podniky s vylucne slovenskymi ,,specialitami" nevyhladavam. A co sa kvality tyka, tak po navsteve niekolkych slovenskych podnikov na Slovensku si radsej navarim sam. V Prahe som slovakov este nevyskusal, ale verim,ze si daju viac zalezat. Aj ked zalezi na narocnosti konzumentov a v tom je Praha na dost nizkej urovni. Takze smelo do toho, motivacia musi ist zvnutra, nie zvonku :)

Obrázok používateľa martuskaaa
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 12 hodín 16 minút
Zaregistrovaný/á: 3 jan 2008 - 13:52
Ahoj Woodcat,

Ahoj Woodcat,

Ja rozmyslam, pri akej prilezitosti by som do takej restauracie sla. Nejake uz v PH, myslim, su (alebo boli), ale nikdy som tam nezavitala. Ked som na SK, napr. v horach, na turach, na horskych chatach, salasoch, kolibach atd., neviem sa dojest halusiek, pirohov, sulancov. Ale v PH.. ceskych znamych by som tam nepozvala, tym by som navarila sama, keby som im chcela predviest slovensku kuchynu. Ked tu mam na navsteve slovenskych znamych, ti zas chcu vepro, knedlo, svieckovu, gulas a pivo. A s prazskymi slovakmi nechodievam na obedy / vecere, ale to je mozno jediny typ spolocnosti, s ktorou si to tam viem predstavit. Ale aj to len ako organizovanu akciu, pri nejakej prilezitosti, napr. vianocnu kapustnicu a tak. Len tak, zajst si tam napriklad s SK kamoskou, by ma asi nenapadlo. No a este si viem predstavit, ze by som to mala v dochadzkovej vzdialenosti z roboty a chodila tam na obedy. To by som tam bola stamgast :) ale to asi nebude realne..

Takze tak, tym nechcem byt negativisticka ani kriticka, len doplnam jeden pohlad. I ked pocitovo by mi bol taky podnik sympaticky, v reali by zo mna zakaznik nebol. Ale kazdopadne drzim palce, snad tu je dost inych hladosov :)

M.

 

Obrázok používateľa adamista
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 2 mesiace 1 deň
Zaregistrovaný/á: 20 feb 2013 - 15:08
No ja by som určite privítal

No ja by som určite privítal domáce pirohy, rezance atď. :-) Kvalitné potraviny podpora eko a kvalitných drobnopestovatelov by bol prijemný bonus. A milý ochotný personál dôvod na opätovnú návštevu ..  Za mňa áno :-)