51 posts / 0 new
Najnovšie pridané
Obrázok používateľa igorik
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 1 mesiac 1 deň
Zaregistrovaný/á: 29 apr 2006 - 09:58
Husacie hody v restauracii U dvou Slovaku - podvodne komentare a aktivita

Tuto diskusiu sem pridavam ako reakciu na to, ako sa vyvrbila diskusia k akcii Husacie hody v Prazskej restauracii U dvou Slovaku (danu akciu autorka zmazala). Kedze k zmazanej akcii vznikla dost zaujimava diskusia, tak vytvaram tuto novu diskusiu, a kto chce, moze v diskusii pokracovat svojimi nazormi a skusenostami.

Chronologicky:

1.) 18. 10. - Uzivatelka simonkah pridavaakciu, ktora vola vsetkych na husacie hody do restauracie u 2 Slovaku. Text akcie je firemny text, obsahuje pozvanku na akciu, odkazy na web a na firemny facebook. Akcia konci textom: Tešíme sa na Vás, U dvou Slováků"

2.) 18. 10. v komentaroch (paradoxne hned v prvom, od uzivatela miso ) sa objavuje odkaz na recenziu danej restauracie spred mesiaca, recenzovali Hospodarske noviny, a uroven resturacie, sluzieb a jedla zvozili pod ciernu zem (dali im 0 hviezdiciek). Odkaz na spominanu recenziu

3.) 18. 10. - 20. 10.  aj v dalsich komentaroch sa objavi nekolko nelichotivych skusenosti niektorych clenov s danou restauraciou. V diskusii aj dalsi vyjadruju svoje sklamanie, pisu aby sa k danej rcenzii vyjadrila zadavatelka akcie. Diskusia je bohata a zaujimava, ludia boli navnadeni na tie husacie hody, a celkovo z nich citit sklamanie po precitani danej recenzie.

4.) 20. 10. po case sa simonkah (s krstnym menom uvedenym ako Lynda) opat objavuje, a k recenzii vyjadruje, pise ze sa od tej doby (pred mesiacom) vsetko zmenilo k lepsiemu, vymenil sa kuchar aj obsluha. Vyjadruje sa, ze s restauraciou nie je nijak prepojena, a obetavo nas vola to tam ist vyskusat. V komentaroch jej sekunduje a doplna ju clenka johanka11 ktorej konto bolo vytvorene kratky cas pred jej zapojenim do diskusie. Taktiez pise ako je vsetko uz ovela lepsie a ze mame prist to vyskusat. Diskusia k restauracii je jedina aktivita noveho konta Johanka.

5.) 21. 10. vecer pisem komentar, ze obe obhajovatelky pisu z jednej IP adresy, a jedneho pocitaca, a ze konto johanky bolo vytvorene taktiez zo Simonkinho pocitaca. A ze teda chapem, preco si tak sekunduju a rozumeju, ked to je jedna a ta ista osoba. Zaroven vznasam otazku, ci je toto vytvaranie falosnych kont a komentarov pisanych pod nimi, uz sucast tej novej strategie danej restauracie ako ziskat spat dobre meno.

6.) Kratko na to Simonka na moj komentar reaguje, k IP adresam a falosnym kontam sa nevyjadruje, ale obvinuje ma, ze chcem poskodit restauraciu a hanobim vsetko slovenske, ked do nich utocim a ako jej je zo mna zle. Co moc nechapem, lebo moj komentar bol nanajvys vecny.

7.) Do diskusie sa zapaja aj Wasko a upozornuje Simonku, ze sa nevyjadrila k tomu, o com bol moj posledny komentar - ci je prepojena s restauraciou, ked za nich tak agituje, a k jej falosnym kontam/komentarom.

8.) Simonka celu akciu aj so vsetkymi komentarmi maze zo stranky s komentarom, ze nechce robit zle meno restauracii.

- koniec pribehu -

 

Osobne som z toho zmazania sklamany, posobi to ako snaha zamiest stopy. Bola tam velmi zaujimava a uzitocna diskusia, viaceri prejavili zaujem nedat sa recenziou odradit, a to v danej restauracii skusit.

Netusim, ci Simonka/Lynda je s restauraciou u 2 Slovaku nejake prepojena. aj ked to tak posobi, taketo jednanie ale urcite nepomaha znovuvybudovaniu dovery v uvedenu restauraciu, co si myslim, ze momentalne potrebuju ako sol.

 

P. S. napisal som majitelom restauracie ziadost o vyjadrenie k danej aktivite, k recenzii, a k zmenam ktore spravili po recenzii. Uvidime, ci sa nam dostane odpovede.

Co si o zmazani tej akcie a celkovo o tom chovani myslite vy? Suhlasite s argumentaciou dotycnej, ze mame (obrazne) radsej drzat hubu a krok, len aby sme nehanili nieco slovenske?

Kto by chcel diskutovat vseobecne k urovni Slovenskych restauracii  kolib v Prahe, tak to moze aj v tejto diskusii: Lesk a bieda slovenskych restik a kolib v Prahe 

Obrázok používateľa miso
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 3 mesiace 1 týždeň
Zaregistrovaný/á: 27 máj 2007 - 11:24
Je to smutne a zaroven

Je to smutne a zaroven zabavne. Ze je to jedna osoba ma tiez napadlo, prislo mi zaujimave a podobne to (7-miestne zenske meno)+nieco ;-)

update: ak je recenzia pravdiva (a vsetko nasvedcuje tomu, ze ano) a podniku odohnala aj poslednych ludi, tak toto bol podla mna pokus prevadzkarky prehnat kasou zopar dalsich, nic netusiacich, ale hlavne platiacich ludi (ktori by sa uz nevratili, ale peniaze a chutove bunky by nechali v podniku). To "hanobenie vsetkeho slovenskeho", uz len dotvara, ze dotycnej doslo strelivo.

Pripomenulo mi to staznost jedneho pana na ubytovacie sluzby v jednom hoteli vo Vysokych Tatrach. Vtipna je reakcia recepcnej v diskusii a nasledne vyvratenie jej "argumentov".

Neprajem nikomu nic zle, ale zle podniky by mali skrachovat a uvolnit miesto lepsim a ludia by mali robit to, co ich bavi a k comu maju vztah.

Obrázok používateľa Devon
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 1 rok 3 týždne
Zaregistrovaný/á: 16 Mar 2008 - 19:10
7-miestné meno

Keď už sme pri tom 7-miestnom mene... pri čítaní spomínanej inkriminovanej recenzie som si povedal, že sa pozriem aj na diskusiu, čo na to hovoria ďalší čitatelia a tam som narazil na užívateľku s menom Miláčik, ktorá tam úpenlivo obhajova spomínanú reštauráciu a celkom nepríjemne sa navážala do ostatných prispievajúcich. Teraz po prečítaní Mišovho bystrého dotazu ma napadá, že može ísť taktiež o jednu a tú istú osobu, nick ma 7 písmen, len chýba číslo :-) . Možno som úplne mimo, ale tak ma to napadlo. 

Posledné príspevky od spomínanej osoby som tu nestihol prečítať, takže štýly neviem porovnať, ale takáto forma obhajoby (myslím príspevky v diskusii pod recenziou) mi príde dosť úbohé, nehovoriac o tom, že to zbytočne vrhá zle svetlo na nás Slovákov žijúcich v ČR a može to vyvolávať dojem, že si liečime svoje komplexy menejcennosti a neschopnosti navážaním sa do okolia.

Ospravedlňujem sa za bagatelizovanie, ale vo mne čítanie príspevkov danej osoby v diskusii takéto pocity vyvolávalo.

Takže čo teda? :-)

Nedáme sa odradiť a vyberieme sa na husacie hody do spomínanej reštiky? Ak by to tam bolo hrozné od začiatku, tak slušne odmietneme zaplatiť , dvihneme sa, utrieme slinu a pojdeme trebarz ku Palimu do Palírny na fajnový hermoš :-) 

Obrázok používateľa miso
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 3 mesiace 1 týždeň
Zaregistrovaný/á: 27 máj 2007 - 11:24
A co ak zazijes v reale to,

A co ak zazijes v reale to, co v diskusii?

Fikcia:

Casnicka ti nauctuje veci, ktore si nemal a bude sa odvolavat, ze si si to objednal u kolegyne (ziadna ina tam nie je). Nakoniec ta vykrici, ze znevazujes vsetko slovenske a pripadne si mozno aj Madar!!! ;-)

Obrázok používateľa Devon
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 1 rok 3 týždne
Zaregistrovaný/á: 16 Mar 2008 - 19:10
kludne :-)

takýto scénar si osobne neviem veľmi predstaviť, ale ak by fiktívna pani čašníčka mala odvahu sa komfrontovať s reálnou východňarskou naturou, tak prosím hugsnkisses

Obrázok používateľa miso
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 3 mesiace 1 týždeň
Zaregistrovaný/á: 27 máj 2007 - 11:24
Neviem ako si myslel to

Neviem ako si myslel to "kludne ;-)", mne je takato myslienka vyslovene neprijemna a aj keby som nezaplatil, tak mi to pokazi den. Nepoviem tam, kde nemas na vyber, ale v Prahe? Ked mam niekde nechat 600 Kc, tak volim napr. Ambiente Braziliero ;-)

Obrázok používateľa Devon
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 1 rok 3 týždne
Zaregistrovaný/á: 16 Mar 2008 - 19:10
kludne

myslel som to len ,tak ze hypoteticky kludne nech to na mna vyskusa, ale asi neuspeje :-)

igorik (bez overenia)
Obrázok používateľa igorik
je fakt

Je fakt, ze ako reakciu na zverejnenu recenziu by namiesto obhajobnych komentarov, vytvarania falosnych kont, a ohanania sa Slovenskom za kazdu cenu (co je fakt chore  len to zvacsuje moje pochybnosti, ci naozaj prebehli nejake zasadne zmeny), by bolo podla mna odost uprimnejsie nejake oficialne vyjadrenie od majitela(majitelov)/prevadzkara, s vysvetlenim, co bolo, preco to tak dopadlo, a preco im mame verit, ze to uz bude lepsie.

Napr. by ma zaujimalo, po tych ich lapsusoch, ci pridali do jednalneho listka informaciu s kontaktom priamo na majitela, kde by sa mohli hostia stazovat v pripade nespokojnosti s jedlom/personalom. Co je dost dobra vec pokial mi zalezi na urovni restauracie a vytvara to aj tlak na uroven obsluhy/kuchyne a je to signal, ze majitelovi na jeho restauracii naozaj zalezi.

Dalej by mohlo byt fajn zverejnenie mien novych ludi (ak je pravda ze uz su novi), kto je prevadzkar, kto je kuchar, obsluha, kto je majitel(majitelia) - co taktiez napomoze transparentnosti, a v budovani vztahu a dovery, ze su tam su naozaj ini, novi ludia, ktori chcu restauracii zachranit dobre meno.

Dalej informacie, ake konkretne kroky ucinili k naprave sluzieb a urovne kvality potravin. Ci okrem vymeny ludi (ak prebehla) sa nejak zlepsil system kontroly, pretoze ak bude restauracia dalej riadena na dialku, casom sa to moze zvrhnut znova tak ako to je v recenzii. .

Taketo nieco by som ocenil ako fer pristup k zverejnenej  recenzii a ako dobry krok k postupnemu znovuziskaniu dovery k restauracii. A nie to co tu predvadzala Simonka - pomocou falosnych kont a falosnych pozitivnych komentarov na nasej stranke, restauracia stratene meno a kredit urcite neziska.

Obrázok používateľa rybka
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 3 roky 3 mesiace
Zaregistrovaný/á: 23 júl 2007 - 13:49
smiesne

Zarazena som bola recenziou, na ktoru odkazal Miso. A kedze som si precitala aj cast diskusie k tej recenzii, tak tie skusenosti ludi priamo zo SvP uz ma az tak neprekvapili. Skor som stale ocakavala vyjadrenie niekoho priamo z restauracie. Ale nedockala som sa a tie komenty simonky/johanky som nejako nestihla precitat, ale staci mi tento Igorikov vytah z diskusie. Moj dojem je... ZLY. Urcite sa tam najest nepojdem, to spravanie mi nestoji ani za to, aby som to isla skusit.

A viete co mi pripada najsmiesnejsie? Ohananie sa Slovenskom, Slovenskou restauraciou a jedlom... ktore mimochodom by mozno mnohi z nas uvarili lepsie ako kuchar z danej restiky... teda, ten predchadzajuci, lebo ten novy urcite vari ako maly boh, zrejme. A obvinovanie Igorika z hanenia vsetkeho slovenskeho ;oDDDDDDDDDD, sorry, ale chytaju ma krce smiechu... ved to je taky vysmech, ze fakt nemam slov. Nebyt jeho, tak sa urcite nepozname (akoze ja vas... vy navzajom by ste sa mozno poznali ;o)). Dat dohromady taku obrovsku komunitu ako su Slovaci v Prahe... to je ovela zlozitejsie, nez upiect husu a lokse. Takze kto tu koho hani?!?!

Vivat Slovensko ;oD

Obrázok používateľa aron
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 11 mesiacov 3 dni
Zaregistrovaný/á: 9 júl 2008 - 11:22
nechcete od nich vela ?

nechcete od nich vela ? jednoduchsie zmenit meno restiky a nejaku svp diskusiu mozu okaslat. zverejnovanie mien zamestnancov, nebodaj aj dodavatelov .. no, zeby sa chceli takto neponizovat koli jednej zmazanej diskusii, neviem. vyzadovat to je uz dost drze. Alebo sa prestahovat aj s novym menom "u janosika a uhorcika", OR uz nepreveruje nikto. Ja by som povedal ze najlepsie je rovno ich pustit z hlavy. S tymto pristupom aj tak dlho nepreziju a trh uz uvolni miesto dalsim.

Inak celkovo - za tych 10 rokov co tu bolo slovenskych restauracii - ziadna z nich neprezila. Par co som obcas navstivili boli vecsinu casu prazdne. Dokonca v jednej bol na stoloch baliaci papier miesto obrusa a pastelky, tak ze sme tam nadrbani cely piatkovy vecer kreslili a pisali si ciarky kto kolko flaskoveho bazanta za 45 vypil, lebo obcas nam nieco prihodili k uctu ak sme nedavali pozor. Tato padla prva co si pametam. Podporovali sme ju do posledneho dna, druhy den v sobotu sme prisli a uz bola zatvorena. Tak isto nam stalym zakaznikom nikto nic nepovedal. Ti majitelia slovenskych restauracii su asi vsetci rovnaki.

igorik (bez overenia)
Obrázok používateľa igorik
suhlasim

suhlasim s tvojim komentarom Aron, akurat dodam, lebo si to asi poriadne necital, ze po nich nikto ziadne mena nevyzaduje, ale boli to nastrely a napady ako zvysit doveryhodnost voci podniku, ktory stratil kredit.

Ci im moze byt recenzia v HN alebo clanok na nasom portali ukradnuty je tiez otazne a je to o pristupe majitela ku zakaznikom a ku svojmu renome.

Ako som pisal v zmazanej diskusii, hneva ma ze podla toho, co zaznelo v tej recenzii, dana restauracia robi(spravila) totalnu hanbu slovenskej kuchyni a slovenskym kucharom, a kym neuvidim, ze v ich pristupe ku zakaznikom naozaj nastali zmeny, budem kazdeho co poznam, od navstevy tej restauracie varovat, aby nam nerobili hanbu aj nadalej.

Rnx
Obrázok používateľa Rnx
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 5 rokov 6 mesiacov
Zaregistrovaný/á: 15 júl 2007 - 16:03
a ma to cenu?

Restik ako tato je po Prahe cely regiment, mizerna obsluha, hrozne prostredie a odporne jedlo za vysoke ceny, lisia sa len nazvom a tym, ze zisky putuju (nie vzdy) medzi roznych ludi. Zivia sa na turistoch, ktori sa do Prahy nevracaju pravidelne, tudis nejake dobre meno im moze byt vies co. Prave okolie hradu, staromaku (+- aj dalsie) su na to ako stvorene.

Znamych treba posielat na konkretne miesto, nie ich varovat pred nejakou restikou, pretoze sa napalia o vchod vedla. Dobre meno slovakov jedna prachsprosta putika nijak nevylepsi.

Igor, toto je boj s veternymi mlynmi, vykaslal by som sa na to. Dobra sprava pre teba je, ze na svp ludia odhalia podobne podfuky vzdy, zarucene a pomerne rychlo. ;)

Obrázok používateľa PaloB
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 10 rokov 1 mesiac
Zaregistrovaný/á: 23 okt 2010 - 13:32
Reakcia na recenziu "Šlichta po Slovensku"

Dobrý deň, 

 

ešte dnes sem zverejníme našu reakciu na recenziu uverejnenú v HN. 

 

Zároveň by som rád upozornil aj na to, že v prestížnych talianských novinách bola uverejnená ďalšia nezávislá recenzia, ktorá našu reštauráciu radí medzi nejlepšie reštaurácie v Prahe.

 

Ďakujeme

 

majitelia reštaurácie U Dvou Slováků

Obrázok používateľa adrian138
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 9 rokov 10 mesiacov
Zaregistrovaný/á: 23 okt 2010 - 23:39
U 2 Slováku

Nazdar Igor alebo igorik

Síce sa nepoznáme ale keby ano tak určite zmeníš názor na našu reštauráciu a určite aj na nás. Ked som si to tak všetko pekne prečítal tak som prišiel na to že to už tak nenechám a niečo k tomu napíšem.

K tej recenzii v HN no pekne nás ta redaktorka zmietla vlastne zakopala pod čiernu zem. Zaujímavé na tom všetkom je že si z nami nechcela ani sadnut k stolu a vydiskutovat si čo jej vlastne nechutilo ale jej jediná skutočne jediná odpoved v telefone bola že to bolo hnusní. Nedokázali sme sa dopracovat ani po dlhšej dobe k ničomu inému a potom to zložila pani alebo slečna z HN na to všetko sa zmohla v priamej konfrontácii. Po čase sme došli k záveru, že to bolo napísané účelovo a možno to ešte bude mat dohru aj niekde inde ako len v novinách a v diskusii na internete. Že bolo u nás niekedy prázdno to priznávam ale stále sme to nejako prežili a na naše obrovské prekvapenie sa karta po tej recenzii ako keby otočila na našu stranu v prospech reštaurácie takúto návštevnost sme nikdy predtým nemali dobré nie. Chcel by som ale aj napriek všetkému čo sa tu popísalo všetkých tých ktorý by tak chceli podporit slovakov a slov. kuchyňu ale chodia radšej niekam inam, že nás možu bez obáv navštívit a ochutnat jedlá z nášho výberu. A vobec myslím si že aj pozerat sa na čašníka z dobrou náladou je príjemnejšie ako na nejakého znudeného ubožiaka čo pani redaktorke zjavne vadilo. Jej dokonca vadilo aj to, že sa jej prišiel slušne opýtať či jej niečo nechýba a či má ešte nejaké prianie. Ludo bol obsluhujúci počas návštevy pani redaktorky. Vrelo odporúčam nechat sa obslúžit týmto pánom z  jeho skusenostami v gastronómii a znalosťou anglického jazyka. K tomu všetkému už len dodám, že žiadnu šlichtu nevaríme. Varíme chutne, jednoducho a dobre a za týmto si aj stojíme a nikdy to inak ani nebolo aj ked sme mali niekedy menej hostí.  Chvála bohu a recenzii HN? to už nie je pravda. A dúfam, že to aj tak ostane.

K tým dvom slečnám neviem nepoznám a vyjadrit k tej diskusii tiež neviem kedže bola zmazaná. A mišo je niekto velmi škodoradostný takže ho neriešime. Ďakujem za váš čas ked ste si prečítali týchto pár viet tak dúfam, že zmeníte aspoň trochu názor a stratíte nechut a obavu nás príst navštívit. Varíme pre slov. ambasádu, krst nového CD Empatia Miro Žbirka, na výstavách pre slovenskú agentúru cestovného ruchu, pre Asociaciu slovákov žijúcich v zahraničí. Takže komu tu o čo ide. Vykašlite sa na ohováračky a hurá na hody U 2 Slovaku. Všetkých pozdravuje Adrián a Vojto.

igorik (bez overenia)
Obrázok používateľa igorik
dobry den

dobry den Adrian a Vojto, dakujem za vase vyjadrenie k spominanej recenzii.

Z vaseho stanoviska som pochopil, ze recenziu vnimate ako ucelovu, a ze s kuchynou aj s obsluhou vo vasej restauracii ste spokojni.

Poprosim Vas o len male upresnenie - menili ste kuchara a obsluhu(niekoho z obsluhy) za posledny mesiac?

Tym nam tu totiz argumentovala ta zadavatelka akcie o husacich hodoch vo vasej restauracii, o novych, lepsich pomeroch, ktore vraj nastali po zverejneni spominanej recenzie. Kedze s pomermi v restauracii ste, podla vlastneho vyjadrenia, spokojni, tak na taketo zmeny by ste zrejme nemali dovod.

Je to vec pohladu, ale ja nevidim dovod vnimat uzivatela Misa ako skodoradostneho cloveka. Myslim si, ze spravil dobre, ze nas upozornil na danu rercenziu. Je dobre byt informovany, a o jej objektivite si predsa mozme spravit sami nazor, aj na zaklade svojich alebo sprostredkovanych skusenosti. Koniec koncov, rozprudilo to zaujimavu diskusiu, kde ludia zverejnili svoje vlastne skusenosti s vasou restauraciou.

Skor je mozno skoda, ze v pripade takto vynimocne negativnej (a ako vy pisete - tendencnej) recenzie, ste sa k tomu ako majitelia oficialne nevyjadrili aj v komentaroch k danej recenzii na strankah hospodarskych novin.

prajem pekny den

Obrázok používateľa miso
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 3 mesiace 1 týždeň
Zaregistrovaný/á: 27 máj 2007 - 11:24
Dakujem za reakciu na moju

Dakujem za reakciu na moju osobu. Myslim ale, ze to viac vypoveda o vas ako o mne. Ja som dal link na konkretnu recenziu (ani som netvrdil, ze s nou suhlasim). Od vas sme sa nedozvedeli ani meno tych "prestiznych talianskych novin" ;-)

Obrázok používateľa Fedor
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 8 rokov 11 mesiacov
Zaregistrovaný/á: 6 sep 2007 - 17:12
otras!

moc casto sem nechodim, a nezapajam sa, ale toto mi uz nedalo.

takato reakcia je v dnesnej dobe jednoducho nieco neuveritelne.

- ta recenzia asi urcite nestala uplne na vode, keby ich podnik fungoval bezchybne, nemohli by dostat nulove hodnotenie. Ak teda majitel povie, ze je so vsetkym spokojny, tak to je nonsens (to by nemal byt ani keby to fungovalo dobre, vzdy je co zlepsovat)

- pokial sa pred tym niekto kto sa zastaval jeho restauracie, pisal, ze po recenzii vymenili kuchara a obsluhu, tak asi vedeli preco. Takze, ak to je s vymenou obsluhy a kuchara pravda, tak to posobi, akokeby nam pan majitel klamal do oci. Pokial to s vymenou ludi pravda nie je, mal by to sem napisat, nech utlmi vasne.

- celkovo ta reakcia je ako s prepacenim od nejakeho stareho komunistu, cloveka vychovaneho v tvrdom socializme, pre ktoreho je vsetko ok, ak niekto odkaze na nespokojnu recenziu, tak je hned skodoradostny. Ziadna sebareflexia, vysvetlenie alebo nastrel zmien ktore uskutocnili/chcu uskutocnit v restauracii. Ako pise Igorik, ziadna reakcia z ich strany v komentaroch k uvedenej recenzii. Co to ma byt za pristup? Aj vdaka tomuto pristupu ovela skor verim tej recenzii, a tomu, ze v tej restauracii bol (a dost mozno stale je) neuveritelny bordel.

Obrázok používateľa siska
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 8 rokov 10 mesiacov
Zaregistrovaný/á: 23 máj 2006 - 07:58
Zdravím

Ahojte, včera okolo 13:00 išiel okolo vašeho podniku otec, počul o tejto diskusii, tak sa rozhodol, že sa k vám pozrie, koľko tam máte ľudí.

Hovorila som si, že v čase obeda to je v centre plné snáď všade, zvlášt ak máte obedné menu, tak, že to čo zistí asi nebude veľmi relevantné na posúdenie.

Tak len pre zaujímavosť, v celej reštaurácii bol v čase obeda 1 hosť.

Obrázok používateľa butterfly
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 2 roky 8 mesiacov
Zaregistrovaný/á: 23 sep 2007 - 12:37
Navrhujem

zostavit ... clenny SVP team, ktory na naklady restauracie (aby sa neplatilo za pripadne sklamanie), ochutna a nasledne pripravi SVP recenziu na danu restauraciu.

Lebo takto mi to pride ako pinkanie si dvoch diametralne odlisnych nazorov na jednu vec.

PS: prekvapuje ma, ze s tymto navrhom neprisli sami majitelia, alebo som to len z "Vykašlite sa na ohováračky a hurá na hody U 2 Slovaku" nepochopila :)))

Obrázok používateľa Pyrate
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 10 mesiacov 1 týždeň
Zaregistrovaný/á: 1 aug 2007 - 23:03
preco na naklady restauracie?

preco na naklady restauracie? regular_smile majitelia nemusia nic dokazovat, recenzia bola aka bola, a vacsina diskusie tuna bola vedena ludmi ktori v restike pravdepodobne neboli.

ziskal som z tych dvoch vlakien pocit strhnutia davu kvoli par nie dobrym skusenostiam v minulosti...

nie sme ziadni sudcovia ci kulinarski experti, recenzie z roznych medii sa taktiez nerobia na naklady majitelov, sklamem sa, nabuduce nepridem, ak ma to zauijma, resp. si chcem potvrdit popisovane negativne veci, risknem to a obetujem jeden obed, inak mi to pride len ako prazdne mlatenie slamy regular_smile

igorik (bez overenia)
Obrázok používateľa igorik
pyrat

Pyrat, ty vecny obhajca celeho sveta tounge_smile

mne ten napad od Butterfly pride dobry, a este pred tym som sa s 3plexom bavil obecne o tom, ze v zaujme kazdeho restauratera by bolo sa dohodnut s nami na nahodnych kontrolach nasich clenoch v tom ktorom podniku a inych moznostiach, ako by mohli progresivni restaurateri vyuzivat silu komunity Slovakov v Prahe. A to aj v pripade ze mu restauracia funguje.

Cele to je o:

a) marketingu - ked viem ze sa stal nejaky trapas, aj keby to bolo raz vymyslene, ludia nevedia co sa deje, o to skor, ak ten trapas mal realne zaklady, tak proste sa snazim, urovnavam, vymyslam mozne aj nemozne napady ako do restauracie znova dostat ludi a ukazat im, a presvedcit ich, ze uz je lepsie. Proste marketing - aby dalej sirili ze sa nieco zlepsilo (ak to je samozrejme pravda). Ci uz to je hromadny obed na naklady restauracie, alebo specialna akcia pre clenov SomvPrahe,sk, so specialnymi cenami, alebo nieco ine, je uplne jedno, je to len o tom, ze sa snazim nieco vymysliet ako si napravit povest.

b) o ochote a schopnosti mat pod kontrolou svoj podnik - co je lepsie ako nahodne kontroly Slovakov, ktori vedia ako maju halusky a dalsie jedla chutit? Je to pre majitela velmi vyhodny a kvalitny feedback, kde su rezervy, hlavne ak tam nemoze byt kazdy den.

Ja som uz vyssie pisal (zadarmo) rozne prakticke napady ako zvysit kredit restauracie, (kontakt v jedalnom listku na majitela pre pripadne staznosti, atd, nebudem to tu znova vypisovat). Majitelia sa k tomu nevyjadrili, vlastne napisali, ze su so vsetkym spokojni, je to ich vec.

Ci je pravda, ze po recenzii vymenili kuchara a obsluhu opat neodpovedali, ak ano, tak asi teda moc spokojni nebol a nepisu nam pravdu. Akokolvek, mne je to uz sumafuk, nebudem s nimi stracat uz viac svoj drahy cas a takyto pristup mne osobne staci aby som tam nikdy nesiel. Kto chce kam... 

Najhorsie je, ze nejde len o nejaku restauraciu, hore dole, slovenskych restauracii je v Prahe velmi malo (a naozaj kvalitnych ziadna), takze ak je(bola) nejaka slovenska restauracia fest zla a nekvalitna, tak robi hanbu celej slovenskej kuchyni a vsetkym podnikatelom so slovenskym jedlom, a to je ten dovod, preco ma to tak hneva. Inak by mi to bolo cele ukradnute.

Obrázok používateľa kikus
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 4 roky 6 mesiacov
Zaregistrovaný/á: 23 sep 2007 - 20:38
no ja sa pyrata zastanem, sme

no ja sa pyrata zastanem, sme bohovski sudcovia zo sprostredkovaneho zdroja... zazime na vlastnej kozi a potom mozme sudit... ano recenzia je pre mna dolezita ci niekam ist alebo nie, nepoppieram. ale tato recenzia nebolo neosobna, tiez som sa uz zmienila, zi mi to prislo bud fakt humus, alebo je niekto zaujati. to ze sa tam bolo tri krat u mna uspeje len v tom pripade, ze to boli tri rozne osoby a to tam zmiene nebolo. takze by sme uz mohli prestat sa v tom vrtat. uz mi to pride otravne a nekonstruktivne...

Obrázok používateľa miso
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 3 mesiace 1 týždeň
Zaregistrovaný/á: 27 máj 2007 - 11:24
S tymto (za seba) zasadne

S tymto (za seba) zasadne nesuhlasim. Nebudem obchadzat restauracie so zlym hodnotenim a napravat ich renome. Pokial o to nema zaujem ani majitel - preco to mam robit ja? Samozrejme preto, aby to bolo za moje peniaze shades_smile

Ja som tu recenziu nijak zakerne nevytiahol z utrob internetu - je to 4.-5. odkaz po zadani mena restauracie do googlu. Tiez si myslim, ze je pisana prehnane negativne, ale pokial sa priemerna (a tym padom v pomere ku kvalite predrazena) restauracia stavia do pozicie "jednej z najlepsich v Prahe", tak bola aj recenzentka prisna a za to si mozu sami - vid. "odkaz" na prestizne talianske noviny (podla mna bud zly preklad, alebo rubrika inzercia teeth_smile).

Prazdna restauracia je problem - na fixne naklady sa sklada menej hosti. Ti si za viac penazi nezaplatia dobreho kuchara alebo ingrediencie, ale prazdne stoly a sediaceho casnika. Preto si v lepsich a drahsich restauraciach treba robit rezervaciu aj niekolko dni dopredu, platis viac, ale vies za co. A urcite si po kluce od WC nechodis na bar teeth_smile

A pokial sa v tom nechces vrtat, tak nereaguj ;-)

Obrázok používateľa butterfly
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 2 roky 8 mesiacov
Zaregistrovaný/á: 23 sep 2007 - 12:37
mas pravdu

Mna asi len stve, aj ked stve je prilis silne slovo...ze si tu uz par dni pinkaju...vasa restika je zla vs. nie nasa restika nie je zla... a podla mna z toho nevzisiel ziadny vysledok...no a hlavne ako si sam napisal: vacsina diskusie tuna bola vedena ludmi ktori v restike pravdepodobne neboli...

tak bud tam podme a urobme si vlastny nazor, alebo uz ukocime tuto neverending story:))

 

 

Obrázok používateľa EskiMag
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 1 rok 7 mesiacov
Zaregistrovaný/á: 11 feb 2010 - 21:51
Hlasim sa

Hlasim sa do testovacieho teamu a som ochotny tam par stovak nechat a nasledne to tu (snad) objektivne zhodnotit :-) Takze ak by do toho niekto siel tiez, mozme sa dohodnut a ist. Idealne sa na termine dohodnut sukromne, nech sa na nas nemozu pripravit :-)

Obrázok používateľa Devon
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 1 rok 3 týždne
Zaregistrovaný/á: 16 Mar 2008 - 19:10
do teamu

Cau Stevo, hlasim sa do testovacieho teamu. Tiez som ochotny obetovat par korun za to overit si pravdivost recenzie, respektive obhajobu kvality majitelmi restiky. A nasledne to tu kazdy skor asi subjektivne ako objektivne (kedze seba zdaleka nepovazujem za gastronoma)

Obrázok používateľa butterfly
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 2 roky 8 mesiacov
Zaregistrovaný/á: 23 sep 2007 - 12:37
team

tak uz sme traja :))

aby sme neboli napadni, asi by sa z toho nemala zvrtnut SVP akcia :)))

Obrázok používateľa Marc
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 3 roky 23 hodín
Zaregistrovaný/á: 12 feb 2007 - 16:43
Pozor na ikonky!

... lebo si vas vytlacia ako "wanted" ;D

Obrázok používateľa butterfly
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 2 roky 8 mesiacov
Zaregistrovaný/á: 23 sep 2007 - 12:37
:)))

minimalne mna nespoznaju, lebo ja sa malokedy podobam na fotky :)))

a ked sa do toho velmi vzijeme, tak si urobime malu premenu :)))

Obrázok používateľa Romlis
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 1 rok 9 mesiacov
Zaregistrovaný/á: 15 júl 2008 - 22:06
moze to byt zaujimava akcia

moze to byt zaujimava akcia :))

Obrázok používateľa aron
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 11 mesiacov 3 dni
Zaregistrovaný/á: 9 júl 2008 - 11:22
Pacia sa mi odvazne navrhy

Pacia sa mi odvazne navrhy urobit akciu v tej restike a skusit na vlastnej kozi ....

Skvely navrh to je, tiez som takto uvazoval, aj ked sa majitel vyjadril velmi nekonkretne, ale uz rozhodol za mna ked Misa oznacili skodoradostnym. Naozaj tu mohli nazbierat obrovsku hromadu skodoradostnych ludi, je z coho vyberat aj po slepiacky. Ale Misa ? Nikdy taky nebol za celu dobu co ho poznam, je to vidiet aj z jeho prispevkov v roznych forach. Nemaju vobec sudnost, nieco mi tu signalizuje ze nehovoria pravdu. U mna si to definitivne prepiskli. Len tym ze povedal "aha nasiel som toto ... link", akoby na to nemal pravo, ked je to verejne dostupna informacia.

Mlzenie, odopieranie prava byt informovany a urobit si vlastny nazor na zaklade informacii z viacerych stran - tak to mi naozaj staci na to aby som si urobil svoj nazor.

 

Igor: toto tu uz bolo pred rokom, pisal som Ti aj sukromne spravy. Ani autor clanku nema pravo siahnut na dusevne vlastnictvo prispievatelov do diskusie. Stalo by za zvazenie odstranit moznost zmazania clanku. Moznost vymazania textu z clanku, teda nechat prazdny text, pripadne jednu bodku v texte by mala stacit, ale diskusia moze zostat.

Obrázok používateľa miso
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 3 mesiace 1 týždeň
Zaregistrovaný/á: 27 máj 2007 - 11:24
Dakujem za podporu, ja som

Dakujem za podporu, ja som skoro padol na zadok ;-)

Pre tych, ktory zmazanu diskusiu necitali, reklapitulacia:

miso:

Trochu som zagooglil a nasiel som toto. Dost huste, zaujimala by ma reakcia majitelov.

 majitelia:

A mišo je niekto velmi škodoradostný takže ho neriešime.

 

Tolko otazok a ziadna odpoved ;-)

1 - v com spociva moja skodoradost?

2 - ako by ma riesili keby som skodoradostny nebol?

3 - nemali by radsej riesit svoj podnik?

4 - naozaj tam vy odvazlivci mate este chut ist?

 

Obrázok používateľa butterfly
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 2 roky 8 mesiacov
Zaregistrovaný/á: 23 sep 2007 - 12:37
uprimne...

precitala som si este raz ich reakciu, a vybavil sa mi presne ten typ ludi, z akych sa mi dviha zaludok (kludne podte do mna, majitelia)..takze ja sa odvovalavam z  teamu:)

 

igorik (bez overenia)
Obrázok používateľa igorik
mazanie

mas pravdu, upravil som to,komunitne a vseobecne akcia sa budu dat zmazat - ich obsah od autora, ale ako clanky s diskusiou k nim ostanu.

Obrázok používateľa miska
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 1 rok 3 mesiace
Zaregistrovaný/á: 1 jan 2007 - 10:30
Vdaka prispievatelom za

Vdaka prispievatelom za upozornenie, kam neist.

 

Majitelom restiky prajem, aby vsetku tu energiu, s ktorou to tu rozprudili, vlozili do skvalitnenia sluzieb.

 

Mimochodom ked uz o recenziach, odporucam super novu stranku pana Cuketky, scuk.cz.

 

 

Obrázok používateľa Meego
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 5 rokov 7 mesiacov
Zaregistrovaný/á: 1 feb 2008 - 09:50
moja navsteva vs. recenzia

   Zaujimalo by ma, ci niekto z prispievatelov uz restauraciu navstivil, alebo sa este len chysta. Rad by som si porovnal moj nazor na tento podnik s niekym inym. Moja skusenost s jedlom a servisom urcite nebola tak hrozna, ako v spominanej recenzii, aj ked urcite je co zlepsovat.

   Zakazdym som volil slovensku klasiku - halusky s bryndzou, popripade bryndzove pirohy. Jedla, ktore povazujem za zaklad, pokial sa jedna o jedalny listok v slovenskej restauracii. Ani raz sa mi nestalo, ze by mi na tanieri pristala "slichta po slovensku". Halusky a aj pirohy sa mi nezdali byt nejedle :-) aj ked pravdou ostava, ze poznam v Prahe miesto, kde mi halusky chutili viac. Pri pirohoch mi trochu vadilo, ze bryndzova napln nemala plnu chut... neviem, ci to bolo tym, ze jej bolo malo, alebo tym, ze pouzita bryndza bola chutova fakt malo vyrazna. Bohuzial, ochutnal som len dve jedla, takze tazko hodnotit akekolvek iny ponukany pokrm, kazdopadne velmi rad prispejem dalsim hodnotenim, az budem mat opat cestu k 2 Slovakom.

Pocas pisania ma este napadla jedna vec... a mozno tu uz nieco podobne zaznelo, ale neslo by zostavit rebricek restauracii podla chuti halusiek? Myslim, ze kazdy vie, ako maju halusky chutit, tak preco tuto "gurmansku dovednost" nevyuzit v prospech vsetkych? :)

Obrázok používateľa trespasser
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 1 rok 1 mesiac
Zaregistrovaný/á: 6 jún 2009 - 09:04
kolega

Mysticky, moj novy kolega (Cech) z prace mi povedal, ze U DVOU SLOVAKU pozna a ze tam bol aj so svojou sirsou rodinou na veceru. Behom dvoch viet reakcie nepovedal na adresu restauracie nic negativneho.

Restauracii samozrejme prajem vela uspechov!

Obrázok používateľa mkay
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 4 mesiace 1 týždeň
Zaregistrovaný/á: 24 apr 2009 - 16:22
moja skusenost

Caute,

ja by som len rad zopakoval (z povodneho clanku) moju skusenost s touto restikou - a to ze je to taky priemer, nic hrozne ako v danej recenzii (ktoru som necital) sa tam nekonalo, jedlo bolo celkom fajn, obshluha tiez priemer, ceny relativne (v porovnani s kvalitou) vysoke.

A kludne pojdem tiez na swp review :-)

Obrázok používateľa wxlubka
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 2 roky 2 mesiace
Zaregistrovaný/á: 27 nov 2009 - 22:21
osobná skúsenosť?

Možno som prehliadla /?/ príspevok niekoho, kto v poslednom čase v pranierovanj reštaurácii bol.

Nie je správne podľa môjho názoru rozmazávať kvalitu,či nekvalitu, na základe informácií novinárov.

Keďže sa pohybujem 40 rokov v  reštauráciach,hotelierstve a cestovnom ruchu,prešla som všetkými pozíciami- viem,že naozaj stačí niekedy vymeniť čašníkov, či kuchára.Niekedy pomôže výmena prevádzkára a reštika funguje úplne ináč ako za predošlého.

Zhrniem:

            každá reštaurácia je závislá od kvality celého týmu.

No hlavné osoby sú kuchár a čašník.

      Ani najkvalitnejšie krásne upravené jedlo vám  nechutí, keď  ho pred vás hodí neupravený špinavý obsluhujúci personál s kyslou tvárou,ktorý vás ignoruje...................

 

      Na druhej strane ani usmiata obsluh v podobe miss word nezachráni šlichtu,ktorá nemá farbu,chuť,ani nič,čo by vás lákalo ochutnať ju.Alebo skvele naaranžované nechutné /presolené,nedochutené,nedovarené.../jedlo 

     No a naposledy-ani profesionálny kuchár či obsluha nezmôžu nič,pokiaľ je zle organizovaná práca od prevádzkára.

 

No a keď chce majiteľ reštaurácie aby mu reštika fungovala, musí sa  poobzera´t po kvalitnom personále.Ten,samozrejme,musí aj kvalitne ohodnotiť,pretože za nízku mzdu nízka kvalita práce...

 

     Osobne sa nikdy neprikláňam k tvoreniu vlastného úsudku z "jedna pani povedala", ale radšej zájdem a zistím,ako to s kvalitou skutočne je a potom sa vyjadrujem pre/proti.

Ani neviem,kde táto reštaurácia je, ale určite ju nájdem-zájdem a vyskúšam.

Pekný deň všetkým

 

 

Obrázok používateľa EskiMag
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 1 rok 7 mesiacov
Zaregistrovaný/á: 11 feb 2010 - 21:51
Ľubka, áno, prehliadla si pár

Ľubka, áno, prehliadla si pár komentárov, ktoré opisovali osobnú skúsenosť s touto reštauráciou. Čo sa týka toho, čo píšeš o kvalite jedla/obsluhe/chode reštaurácie/atď. vo všeobecnosti, rozhodne máš pravdu. Myslím ale, že táto diskusia ani tak nebola o tom, že by tam varili zle alebo draho, ale o reakcii ľudí, ktorí reštauráciu vlastnia/prevádzkujú. Dokonca im ešte aj igorik podal pomocnú ruku a oni sa zachovali úplne neprofesionálne a arogantne. A podľa toho sa už úroveň reštaurácie, podľa mňa, hodnotiť dá.

Obrázok používateľa wxlubka
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 2 roky 2 mesiace
Zaregistrovaný/á: 27 nov 2009 - 22:21
ešte jeden komentár

vyhladala som na nete spomínanú reštiku, ceny na JL sú do 100,- za menu, čo naozaj nie je veľa.

Takže akonáhle budem mať volný víkend, vyrážam s kolegami,či kamarátkami, na skusy

Obrázok používateľa miso
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 3 mesiace 1 týždeň
Zaregistrovaný/á: 27 máj 2007 - 11:24
No napriklad ja som sa vobec

No napriklad ja som sa vobec nevyjadroval ku kvalite (okrem usmevneho vyroku "jedna z najlepsich restauracii v Prahe" teeth_smile), ale k neserioznosti vedenia.

Znovu sa opakujem, ale nevidim jediny dovod osobne a za svoje peniaze ist vyvracat pravdivost spominanej recenzie, ku ktorej sa restauracia stavia do pozicie "mrtvy chrobak".

Obrázok používateľa wxlubka
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 2 roky 2 mesiace
Zaregistrovaný/á: 27 nov 2009 - 22:21
moc sa ospravedlnujem

ak som sa niekoho osobne dotkla.

Nemala som to v úmysle,ale rozhodne sa pozriem na reštauráciu,už aj z toho dôvodu,že rada porovnávam úroveň slovenských jedál v zahraničí

Obrázok používateľa miso
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 3 mesiace 1 týždeň
Zaregistrovaný/á: 27 máj 2007 - 11:24
mna teda nie

Ja sa ani na fotke netvarim dotknuto ;-)

igorik (bez overenia)
Obrázok používateľa igorik
ahoj

ahoj Lubka, nemyslim, ze si sa niekoho dotkla, mas pravo na svoj nazor, a ak chces, urcite danu restauraciu otestuj. Kludne napis sem potom svoje dojmy.

Ako tu uz vyssie niekto napisal, pre vela z nas vratane mna, uz vobec nejde o kvalitu jedla, verim, ze sa s vymenou obsluhy a kuchara, ktora tam vraj skutocne prebehla, sa to zlepsilo (zhorsit by to zrejme uz ani neslo), ale diskusia a nazory na restauraciu sa posunuli do roviny aky je celkovy pristup a doveryhodnost restauracie a ich majitelov, a ci je teda nejaky dovod vobec testovat ci to je lepsie (napriklad uprimny zaujem majitela a snaha napravit restike jej meno), alebo ci nie je lepsie proste na 2 slovakov zabudnut a spomenut si na nich za 4 mesiace ked niekto napise do diskusie, ze skrachovali.

Na mna to co tu od majitelov zaznelo, posobi ako typicky slovensky, bohorovny  pristup, my sme najlepsi, my vieme vsetko, a vy co sa vam nepaci, tomu nerozumiete a drzte hubu a krok. A ak sa niekto nebodaj ozve v nejakej recenzii, tak uz je to irendentista, a chce nam zle a poskodit nas.

A este k tomu ak sa nakoniec prevali ze aky bordel tam mame a aky humus varime, tak budeme zatlklat, zatlkat, a napiseme, ze vsetko je v poriadku, vsetko je super, nic sme nemuseli menit, a vlastne sme nikoho ani nevyhodili, to iba ta novinarka bola divna, ze jej nechutilo to co sme jej tam kydli.

Obrázok používateľa wxlubka
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 2 roky 2 mesiace
Zaregistrovaný/á: 27 nov 2009 - 22:21
ahoj

no jasne,úplne s tebou súhlasím.

Ešte dodám,že majitelia určite nie sú "od fachu", ako mnohí tiežpodnikatelia, ktorí nevedia,že je rozdiel mať firmu a správne riadiť firmu.Rovnako, ako to,že veľmi dlho trvá,kým si reštika vybuduje dobré meno, ale jediným nedostatkom sa môže vychýrené meno  zrútiť ako domček z kariet.

Mám tiež zamestnávateľa,ktorý začal v gastronómii zarovno s otvorením živnosti, ale každé moje slovo a každú radu,ale aj kritiku,preberieme a urobí,ako poviem.Samozrejme,všetko pre dobro firmy.

No viem,že keď hodinu nadávam a argumentujem,že niečo nie je dobré,nedotkne sa ho to, ale si zoberie ponaučenie a okamžite nedostatok odstráni,

 

Obrázok používateľa Romca86
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 7 rokov 2 mesiace
Zaregistrovaný/á: 30 máj 2010 - 22:40
Danu restauraciu sice vobec

Danu restauraciu sice vobec nepoznam, ale priznam sa, ze vobec by ma neprekvapilo, keby to vsetko negativne, co tu je popisane, bola pravda.. ved to je typicke slovenske zlodejske podnikanie, ta nasa sibnuta mentalita. Nevazime si zakaznikov, len chceme vsetci rychlo a lahko zbohatnut, aj za cenu, ze zakaznik navstivi podnik len raz a uz sa nikdy kvoli zlym skusenostiam nevrati. Ved na co mat spokojnych zakaznikov a stalych klientov, nie? Tymto pristupom sa urovni zapadnych krajin vyrovname LEN velmi tazko, no to si snad uvedomia dalsie generacie...

Obrázok používateľa cityboy
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 9 rokov 3 mesiace
Zaregistrovaný/á: 28 jan 2010 - 10:57
podme sa na to pozriet

Ahojte, 

Po precitani celej tejto diskusie som uz fakt zvedavy co je to miesto vlastne zac:)

Ako Slovak zijuci v Prahe ma zaujima minimalne ci je to miesto kam mozem zobrat kamaratov zo zahranicia ak im budem chciet predstavit nejaku tu slovensku specialitku.

Rozhodol som sa zistit ci je to teda skutocne pajzel alebo jedna z najlepsich restik v Phe, a preto vyrazam na 'prieskum terenu'. 

Pojdem pravdepodobne tento vikend (nedela) - ak mate niekto chut sa pridat, napiste mi a dohodneme sa. Ak je to skutocne taky humus, mozno aspon fajne pokecame (pri *flaskovom* pive?) ;)

P.

Obrázok používateľa deafman
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 2 roky 3 mesiace
Zaregistrovaný/á: 27 Mar 2008 - 07:58
aj negativna reklama je

aj negativna reklama je reklama teeth_smileteeth_smileteeth_smile

Obrázok používateľa MiroSK
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 5 rokov 2 mesiace
Zaregistrovaný/á: 17 dec 2010 - 21:55
h

Ja som to chcel dnes otestovať a zobrať kolegov na halušky. Kedže sídlime pri Kotve, nemáme to ďaleko. Avšak sme reštiku nenašli :(

Obrázok používateľa casioa5302ca
Offline
Naposledy aktívny/a: pred 2 roky 8 mesiacov
Zaregistrovaný/á: 3 aug 2010 - 14:49
nj nj

je to dosť....zašité, na tom sme sa zhodli viacerí, čo sme boli "testovať". Je to dosť neštastne umiestnené, spletité uličky, a aj podľa mapy sme to hľadali tažko. Ale je tam viac ciest....

Nabudúce, viac štastia, trpezlivosti...a GPS-ku ;-)

F.